• Usuario

L’escola Ernest Lluch de l’Hospitalet de Llobregat estrena nou edifici

La Generalitat de Catalunya ha invertit gairebé quatre milions d’euros en la construcció d’aquest nou immoble, que posa fi als mòduls prefabricats 

|

Vilapress ernllescola
La nova escola Ernest Lluch compta amb una superfície de prop de 2.800 metres quadrats. Foto: Departament d'Educació

 

Els nens i nenes de l’escola Ernest Lluch de l’Hospitalet de Llobregat han estrenat nou edifici escolar. El Departament d’Educació ha invertit de prop de quatre milions d’euros en la construcció de l’immoble, situat al districte de Collblanc i La Torrassa. El nou equipament dona resposta a una reivindicació de la comunitat educativa del centre, que des de la seva creació, l’any 2011, i fins al curs passat va ocupar mòduls prefabricats. 

 

La nova escola disposa de dos edificis, un de planta baixa i l’altre de tres plantes, amb una superfície de prop de 2.800 metres quadrats. Les noves instal·lacions compten amb menjador, patis d’infantil, esportiu i no esportiu, una biblioteca, gimnàs, aules d’infantil, despatxos i sala de psicomotricitat, entre d’altres. 

 

Vilapress muntatgeell
La nova escola acull aquest curs 290 alumnes d’entre infantil 3 i 6è de primària. Foto: Departament d'Educació 

 

A la primera planta, es desenvolupa tot el programa d’educació infantil, amb les tres aules corresponents a cadascun dels cursos, l’aula de tutoria, un despatx i la sala de psicomotricitat. A la segona i la tercera planta, s’hi troben les aules per a l'ensenyament d'educació primària, amb cinc aules per planta, i diferents aules complementàries.

 

Programes artístics i d’innovació educativa 

 

L’escola Ernest Lluch acull aquest curs 290 alumnes d’entre infantil 3 i 6è de primària. Actualment té una línia d’educació infantil i primària, tot i que en alguns cursos hi ha dues línies. El centre participa en programes d’innovació educativa com ara la xarxa de competències bàsiques o la Plataforma petits talents científics. També compta amb un projecte artístic propi des del curs 2016-2017, el “Brass-Band”, en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música i Centre de les Arts (EMMCA) de la ciutat.

 

Catalunyapress sempreend

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE