• Usuario

El Parc Arqueològic Mines de Gavà i el Museu de Gavà obriràn el 15 de setembre

En principi només s’obriran les installacions del Museu de Gavà per fer visites lliures, però no es podran oferir visites tallers i activitats incloses a l’oferta de serveis ni als escolars ni a la ciutadania. Així la visita al Museu serà lliure per veure les exposicions permanent i temporals.

|

Museo de gava

Museu de Gavà


En principi només s’obriran les instal·lacions del Museu de Gavà per fer visites lliures, però no es podran oferir visites tallers i activitats incloses a l’oferta de serveis ni als escolars ni a la ciutadania. Així la visita al Museu serà lliure per veure les exposicions permanent i temporals.



Minasgava

Parc Arqueològic Mines


Pel que fa al Parc es podrà fer una visita lliure de l’exposició permanent on tots els espais permeten fer la visita d’una manera segura i confortable (mina didàctica, sala d’interactius, etc.).


Per raons sanitàries serà obligatori l’ús de mascareta (preferentment tipus ffp2), mantenir la distància interpersonal de seguretat d’1,5 m, i seguir les indicacions del personal o guia en tot moment.


A m és Gavà ofereix en la seva oferta cultural i patrimonial  visites guiades del Refugi antiaeri, Castell d’Eramprunyà i Vil·la romana de Can Valls.


ELS HORARIS


Museu de Gavà: De dimarts a divendres de 10 a 14 i de 16 a 19 h; dissabtes d’11 a 14 i de 16 a 19 h; diumenges i festius d’11 a 14 h. 


Parc Arqueològic Mines de Gavà: Dijous i divendres de 10 a 14.30 h; dissabtes de 10 a 18.45 h; diumenges i festius de 10 a 14.30 h









.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE