El Parc Arqueològic Mines de Gavà i el Museu de Gavà obriràn el 15 de setembre

|

Museo de gava

Museu de Gavà


En principi només s’obriran les instal·lacions del Museu de Gavà per fer visites lliures, però no es podran oferir visites tallers i activitats incloses a l’oferta de serveis ni als escolars ni a la ciutadania. Així la visita al Museu serà lliure per veure les exposicions permanent i temporals.Minasgava

Parc Arqueològic Mines


Pel que fa al Parc es podrà fer una visita lliure de l’exposició permanent on tots els espais permeten fer la visita d’una manera segura i confortable (mina didàctica, sala d’interactius, etc.).


Per raons sanitàries serà obligatori l’ús de mascareta (preferentment tipus ffp2), mantenir la distància interpersonal de seguretat d’1,5 m, i seguir les indicacions del personal o guia en tot moment.


A m és Gavà ofereix en la seva oferta cultural i patrimonial  visites guiades del Refugi antiaeri, Castell d’Eramprunyà i Vil·la romana de Can Valls.


ELS HORARIS


Museu de Gavà: De dimarts a divendres de 10 a 14 i de 16 a 19 h; dissabtes d’11 a 14 i de 16 a 19 h; diumenges i festius d’11 a 14 h. 


Parc Arqueològic Mines de Gavà: Dijous i divendres de 10 a 14.30 h; dissabtes de 10 a 18.45 h; diumenges i festius de 10 a 14.30 h

.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial