El PSC proposarà Ana Alba Aguilera com a nova alcaldessa de Sant Andreu de la Barca el 31 de juliol

|


Anamaria


Ana Alba Aguilera/ @Ajuntament de Sant Andreu de la Barca


El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca proposarà la regidora socialista Ana Alba Aguilera com a alcaldessa de la ciutat en el ple extraordinari convocat per al  31 de juliol.


El ple es convoca després de la renúncia de l’actual alcalde, Enric Llorca, que es farà efectiva al ple ordinari del mes de juliol, de dijous dia 29.


Fins ara Ana Alba era la presidenta de l’Àrea de Promoció de la Ciutat i regidora d’Urbanisme.


Alba, de 54 anys, és originaria de l’Hospitalet i viu des de fa 27 a Sant Andreu de la Barca. La seva trajectòria professional i política va començar a les Joventuts Socialistes de Catalunya als 14 anys i va continuar al Partit dels Socialistes de Catalunya a partir dels 18 anys.


Militant de la històrica agrupació del barri de Bellvitge de l’Hospitalet, aviat va començar el seu compromís social i professionals a la Unió General de Treballadors (UGT), on ha col·laborat estretament amb els secretaris generals de la Federació del Metall. Vinculada a la comarca del Baix Llobregat des de l’any 1990, és militant de l’agrupació socialista de Sant Andreu de la Barca i la viceprimera secretaria de la comissió executiva. 

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, dimiteix per motius personals

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE