La Nit de l'Esport torna a Castelldefels

|

Nitesport6

@AjCastelldefels


 La cerimònia, en la que es premien cada any els millors esportistes individuals i els equips de la ciutat, va tenir aquest any un objectiu especial: Reconèixer el treball i l'esforç durant aquesta època de pandèmia de totes les entitats esportives de la ciutat. Durant la celebració de la Gala de l'Esport va tenir lloc la presentació del futur Consell de l'Esport a Castelldefels.


El regidor d'Esport de l'Ajuntament de Castelldefels, Nico Cerpa va declarar durant la edició de la gala que “és necessari destacar la resiliència que han demostrar les entitats esportives de la ciutat de manera majoritària i en pocs dies". Cerpa també va recordar com “durant aquest dies van ser capaços de reestructurar-se i articular fórmules per seguir en contacte amb els seus esportistes i sobreposar-se a la adversitat i utilitzar aquesta situació per créixer des de la distància en format on-line”.


Nitesport4

@AjCastelldefels


La normalitat ha trigat molt a tornar al mon de l'Esport i les entitats han sabut aplicar els estrictes protocols en cada una de les diferents fases de la pandèmia per realitzar de manera segura , tant per els esportistes com a per el públic en les grades. Durant aquest any de pandèmia l'Ajuntament de Castelldefels ha adaptat els equipaments, incrementant ajudes, collocant personal de reforç i acompanyant a les entitats en tot allò que necessitessin.


A l'acte ha assistit l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, el diputat delegat d'Esport de la Diputació de Barcelona, David Escudé; el regidor de Via Pública i Manteniment, Gent Gran i Esports, Fernando Cerpa i la representant de La Voz de Castelldefels, Linda López.


En primer lloc, es va fer un reconeixements In Memorian a la secretaria de la UE Castelldefels, Mª Angels i al President de la U.E. Vista Alegre, Fernado Pintado.


Aquest any no hi han hagut nominacions a les candidatures com en altres edicions sinó que s'han premiat els ascensos de categoria i als campions de diferents disciplines d'aquesta temporada 2020/21:

 • Tennis Taula Castelldefels per l'ascens a 2ª divisió Nacional del seu primer equip
 • UE Castelldefels per l'ascens a 1ª Divisió del seu equip Juvenil “F”
 • Baixsud Futsal. Campions de Lliga 2ª Divisió del seu equip Sènior Femení
 • Ainoa López del Club Judo Danès. Campiona d'Espanya júnior
 • Julia Queraltó del Club Judo Danès. Campiona de la Super Copa d'Espanya.
 • Akaki Tchelishvili del Club Judo Danès. Campió de la Copa Catalana.
 • Club Petanca Castelldefels. Campions d'Espanya de Tripletes del seu equip de la 1ª Divisió Catalana
 • UD Vista Alegre per l'ascens a 3ª categoria catalana del seu equip Amateur “C”
 • William Byron del Club Piraguismo Castelldefels. Campió d'Espanya +60.
 • Club Hockey Castelldefels. Campions de Catalunya de l'equip HC Mamis 9x9
 • Sara Hernández del Castelldefels Rugby Unión Club. Campiona d'Espanya juvenil de la Selecció Catalana.
 • EPA-Escola Pàdel Adaptat. Reconeixement especial.


 • Per finalitzar l'acte, es va fer un petit homenatge al nostre veí i ex-entrenador de l'Handbol del Barça, Xavier Pasqual, que després d'una llarga trajectòria en aquest equip, inicia un nou camí com a entrenador del Dinamo de Bucarest a Romania. En aquesta nova aventura li acompanyarà el seu fill, Alex Pascual que també jugarà al club romanès.  Nitesport5

  @AjCastelldefels

  COMENTAR

  Pressdigital
  redaccio@vilapress.cat
  Powered by Bigpress
  RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
  Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
  AMIC CLABE