• Usuario

Càritas Barcelona ofereix un acompanyament i assessorament laboral a tothom

 La pandèmia ha debilitat encara més un mercat laboral que no ofereix una feina estable. Durant l’últim any, moltes persones han lluitat per trobar feina i tirar la seves famílies endavant, però sense cap resultat. És més, moltes d’elles estaven en ERTO i les han acabat acomiadant. 

|

L’any excepcional que estem vivint ens ha portat a una realitat que ja ens amenaçava anys enrere: el dret al treball digne està més en risc que mai. La pandèmia ha debilitat encara més un mercat laboral que no ofereix una feina estable.


Moltes persones han lluitat per trobar feina i tirar la seves famílies endavant, però sense cap resultat. És més, moltes d’elles estaven en ERTO i les han acabat acomiadant. 


Caritas bcn

@CàritasBarcelona


Tampoc podem oblidar que la COVID-19 ha generat noves formes de precarietat laboral, com treballar en espais amb alt risc de contagi o en feines on s'amenaça amb el comiat si s'agafen la quarentena. Les dones i joves han estat els més perjudicats de tota aquesta situació. 





@CàritasBarcelona


Històries com la de la Maria Elena, però, ens mostren que encara tenim motius per l'esperança. Amb 55 anys va haver de deixar el seu negoci per problemes de salut.


Després de portar molts anys a la mateixa empresa, tornar a començar era molt difícil. Gràcies a la orientació i formació de Càritas, ha pogut trobar una feina digna.


El nostre entorn està ple de casos com el de la Maria Elena: i Càritas creu que "no podem deixar-nos endur pel miratge de la suposada recuperació. Tenir un lloc de treball digne s’està convertint en un privilegi i no en un dret".


Per això reclamen la col·laboració de tothom amb la creació d'aquest nou servei on " s’orientarà laboralment persones que s’acostin als nostres despatxos; se'ls oferirà formació bàsica i professionalitzada perquè tinguin més opcions de trobar una feina i se'ls acompanyarà en un procés individualitzat d’inserció laboral".


 Fes el teu donatiu!


Un donatiu que té una recompensa fiscal, i des de fa uns mesos, ha augmentat el % de desgravació. Ara podràs desgravar un 80% dels teus primers 150€ anuals si ets una persona física. En el cas de les empreses, es poden deduir el 35% de l'Impost de Societats. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE