• Usuario

El Barça CBS continuarà a la Lliga Femenina 2

Carolina Guerrero, amb 16 punts, va ser la màxima anotadora blaugrana.El Barça CBS no va poder completar ahir la seva temporada perfecta.

|

Les blaugranes no van poder rubricar aquest cap de setmana la temporada i es van quedar a una victòria de poder assolir poder jugar a la Lliga Femenina Endesa, la màxima categoria del bàsquet nacional femení. 


Barsa2

@FCBbasket_fem



Les santfeliuenques van perdre davant l’amfitrió de la competició, el Leganés, per 69-78.


El primer quart va estar marcat per l’equilibri de forces (17-19). En el segon, les madrilenyes van anar eixamplant el seu avantatge, amb Jespersen com a líder, fins a situar el 36-43 al final dels primers vint minuts. 


A la represa, el Leganés va continuar mostrant-se més encertat (54-66). I en el darrer quart, l’equip d’Isaac Fernández va reaccionar reduint la diferència de 15 a 9 punts, però no va ser suficient per optar a la victòria. Carolina Guerrero, amb 16 punts, va ser la màxima anotadora blaugrana.


El Barça CBS no va poder completar ahir la seva temporada perfecta. Una única derrota (28-1) va deixar l'equip català sense el premi de competir a la Lliga Femenina Endesa la campanya vinent. 


Després de superar adversitats gegants, com remuntar un desavantatge de 17 punts en el primer partit de la fase d'ascens, el conjunt entrenat per Isaac Fernández va perdre contra el Leganés. 


És just posar en valor la feina unes jugadores que han mantingut el rendiment durant la temporada més difícil de la història, la que ha anat acompanyada d’una pandèmia que hauria servit d’excusa per a qualsevol. I que no ha estat així.



Barsa3

@FCBbasket_fem

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE