• Usuario

​Els Mossos fan entrega d’una medalla al Director Gerent de l’Hospital de Sant Joan de Déu

Cada any el cos de Mossos d’Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del Cos, d’altres cossos policials, i de l'àmbit de la judicatura i de la societat civil.

|

220530 CT 68 RPMS F Mossos d'Esquadra (002)

Acte d'entrega de la medalla al Dr. Manuel del Castillo/ @Mossos



En el marc del Dia de les Esquadres 2022, el cos de Mossos d'Esquadra va fer entrega d’una medalla de bronze amb distintiu blau al Director Gerent de l’Hospital de Sant Joan de Déu Barcelona, el doctor Manel del Castillo per l’excel·lència en la col·laboració, coordinació i treball conjunt amb el cos de Mossos d’Esquadra, fet que ha revertit a la millora de la seguretat i funcionament de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i del municipi d’Esplugues de Llobregat.


La condecoració va ser lliurada pel Senyor Pere Ferrer Sastre, Director general de la Policia, acompanyat de la Senyora Pilar Díaz, alcaldessa de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, i comandaments del Cos de Mossos d’Esquadra.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE