• Usuario

Neix Trail Barcelona, Escola de Trail Running i Muntanya a Sant Just

Després d'editar diversos llibres i dedicar tota una vida a la muntanya, David Buenacasa crea Trail Barcelona, una Escola de Trail Running i Muntanya per a nens, joves i adults, situada a Sant Just Desvern, enmig de Collserola.

|

Trailraining

David Buenacasa practicant Trail Running/ @EscolaTrailRunning


Després d'editar diversos llibres i dedicar tota una vida a la muntanya, David Buenacasa crea Trail Barcelona, una Escola de Trail Running i Muntanya per a nens, joves i adults, situada a Sant Just Desvern, enmig de Collserola.


Trail Barcelona vol ampliar l'oferta d'activitats esportives, aprofitant la proximitat del Parc Natural de Collserola, la gran popularitat del running, i la preferència per activitats a l'aire lliure arran de la pandèmia.







"Una activitat esportiva on la finalitat no és la competició", segons els seus creadors "sinó formar persones completes, motivades per l'esport saludable, respectuoses amb l'entorn natural i els companys, amb esperit de superació personal, etc. En definitiva, aprendre, gaudir i conèixer gent, en un entorn immillorable".


Les inscripcions per a la temporada 2021-2022 estan obertes i l'activitat ha començat a mitjans de setembre.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE