• Usuario

Lluïsa Moret: "El nostre Altaveu és un festival que sempre ha apostat per la qualitat i és manté fidel"

El Festival Altaveu ha ofert multitud d'activitats fins diumenge. L'Alcaldessa Lluïsa Moret en fa una valoració per a Vilapress.

|

Lluisa moret

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi/ @Vilapress


El Festival Altaveu ha ofert multitud d'activitats fins diumenge. L'Alcaldessa Lluïsa Moret en fa una valoració per a Vilapress.


En paraules de Moret "Els Premis Altaveu són un reconeixement sincer que fem des de Sant Boi a artistes, entitats i iniciatives que d'una o altra manera han enriquit la música del nostre país gràcies al seu talent i el seu esforç". 


Altaveu4

@FestivalAltaveu



Afegint "tenim un dels festivals més antics del país i en més de vint anys de trajectória hem reconegut mitjançant aquests premis, sempre amb criteris professionals, grans noms del panorama musical (em venen al cap Estopa, Albert Pla, Roger Mas, Silvia Pérez Cruz, Txarango, els Ojos de Brujo o l'Orquestra Plateria) i també propostes molt menys conegudes o minoritàries que han fet al llarg d'aquest temps una tasca admirable perquè la música soni, ens faci gaudir, ens emocioni i alhora evolucioni com a forma artística". 


"El nostre Altaveu", afirma l'alcaldessa de Sant Boi "és un festival que sempre ha apostat per la qualitat i per donar veu a artistes i grups emergents a la seva programació. I per reconéixer el talent i les aportacions més rellevants a l'escena musical catalana, com any rere any fan aquests premis dels quals la ciutat se sent molt orgullosa".


Festivalaltaveu3

@FestivalAltaveu



Moret creu que qui ha acudit al festival  "ha trobat, malgrat els condicionants de la situació sanitària, que Altaveu es manté fidel als seus principis proposant una programació diversa en escenaris molts propers. Hem volgut convidar el públic a rebaixar tensions i reconnectar amb la calma, i a gaudir de la bellesa de les coses senzilles. I també hem volgut rodejar-nos de dones artistes". 


En aquest sentit afirma que "el cartell del festival ha combinat noms rellevants del panorama musical com la Queralt Lahoz, la Joana Serrat, Delafé o els Hermanos Cubero amb altres propostes que, com la producció pròpia Drummers of Altaveu (amb la participació de músics de Sant Boi que toquen la bateria i altres instruments de percussió) o Altaveu+, segueixen donant visibilitat al talent local, que és una altra de les apostes d'aquest festival des de fa molts anys". 



Festivalaltaveu2

@FestivalAltaveu


A més les families han pogut gaudir "d'una programació paral·lela, adreçada a ells, principalment

al públic familiar, que constitueix un espai de trobada i que apropa la música a les persones de la ciutat més enllà del que passa als escenaris en uns dies sempre especials per a Sant Boi".

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE