• Usuario

Els premis Altaveu s'entregaran el pròxim 9 de setembre als Jardins de l'Ateneu Santboià

Els premis Altaveu són ja una cita clàssica del calendari musical on es reconeixen artistes, entitats i iniciatives que han enriquit de forma destacada la música al llarg de l'any.

|

Enderrock



Els premis Altaveu són ja una cita clàssica del calendari musical on es reconeixen artistes, entitats i iniciatives que han enriquit de forma destacada la música al llarg de l'any.


Hidrogenesse, Gay Mercader, Love of Lesbian, Sala Apolo, Sidecar, Heliogàbal, Francesc Burrull, In-Edit, B-Core, Núria Graham, Bad Gyal, Manel, Estopa, Peret, Xarim Aresté o Festival Clownia han estat només alguns dels guardonats amb el Premi Altaveu en edicions anteriors.


Altaveu

Cartell del Festival Altaveu


Aquest 9 de setembre el festival celebrarà la cerimònia on s'atorgaran els guardons als premiats del 2021 i també als qui el 2020 no el van poder rebre a causa de la Covid.


EL JURAT I ELS PREMIATS ALS ALTAVEU 2021


JURAT DELS PREMIS ALTAVEU 2021: Marta Salicrú, Helena Morén, Olga Abalos, Jordi Turtós i Toni Casternado


El RECORD STORE DAY SPAIN és un dels premiats d'aquest 2021 per fer possible que cada tercer dissabte d'abril les botigues de discos independents siguin les protagonistes de la ciutat, celebrant una jornada especial amb actes complementaris com concerts amb la implicació d'artistes, segells i sobretot, el públic.


NAKANY KANTÉ, la cantant catalana d'origen guineà, també és premiada per la seva música i compromís amb el continent africà, així com la seva preocupació per la pau al món.


La formació THE CHANGES, per promoure joves valors de l'escena del jazz català mitjançant l'autogestió i amb una mirada fresca i contemporània.


JOANA SERRAT, per tenir una proposta musical independent però sòlida, arriscada i en constant creixement. La constatació a aquesta feina, el reconeixement a una tasca sense comparació a aquest país, és el seu cinquè disc, "Hardcore from the heart".


QUERALT LAHOZ és una artista que és filla del seu temps, i se la premia pel seu potent discurs de gènere i de classe que emet combinant herència flamenca amb el hip-hop de la seva infantesa dels 90.


El premi especial ALÇA LA VEU és per ALBERT PLA. El nostre premiat és un home de paraula i música, de compromís i coherència. Un dels pocs artistes a qui «la correcció política» no sap fer-hi front, perquè ell és la correcció més clara i coherent que pot fer front a tanta corrupció, a tanta falsedat i a tanta por.


I per últim, el premi TRAJECTÒRIA, per XAVIER MERCADÉ, l'ull que tot ho veu, l'ull que arriba arreu. Des de 1984 i en 37 anys de carrera hem vist les seves fotos a tot arreu finalitzant la seva gran obra a l'exposició «Rock Viu» al Palau Robert de Barcelona. Fotògraf compromès amb el seu temps i amb la música que es fa, dia a dia, a casa nostra, vingui d'on vingui. Ha estat durant anys el fotògraf titular de l'Altaveu. Ha arribat el moment de reconèixer-lo i recordar-lo per sempre a les primeres files.




DADES DE L'ENTREGA DE PREMIS 


Día: Dijous 9 de setembre

Hora: A les 20.30 (obertura de portes a les 20h)

Lloc: Jardins de l'Ateneu Santboià

        c/ Agramunt, 13. Sant Boi de Llobregat

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE