• Usuario

L’Estadi Johan Cruyff de Sant Joan Despí va acollir el debut de l'estrena de la Lliga femenina

Després dels èxits de la temporada anterior, i amb el nou entrenador Jonatan Giráldez a la banqueta, el Barça va tornar a guanyar amb gols de Bruna (2), Alexia, Patri Guijarro i Claudia Pina.

|

Fotodeportivas

Un moment de l'encontre/ @FCBarcelona



Després dels èxits de la temporada anterior, i amb el nou entrenador Jonatan Giráldez a la banqueta, el Barça va tornar a guanyar amb gols de Bruna (2), Alexia, Patri Guijarro i Claudia Pina.


El FC Barcelona s’imposà a l'estadi Johan Cruyff còmodament aquest cap de setmana la UD Granadilla per 5 gols a 0. 


El partit, arbitrat per Alicia Espinosa, va aplegar 2.011 espectadors que van viure amb eufòria el bon debut del Barça a la Lliga 2021/2022.


L'inici d'aquesta nova temporada va il·lusionar a l'afició culer perquè, a part de tornar a veure a les seves estrelles en el Johan Cruyff, van presenciar el debut en competició oficial de les tres fitxatges estrella d'aquest estiu. 



IRENEPAREDES

Irene Paredes en acció/ @FCBarcelona


Irene Paredes, que va jugar en el PSG la temporada anterior i que ha disputat pràcticament tots els partits de pretemporada, ja ha demostrat que s'ha integrat a la perfecció amb l'equip i que és una més dins del terreny de joc. No obstant això, a Fridolina Rolfö només la hi ha pogut veure en el tram final del partit davant el Rosenborg on va debutar amb una assistència. El públic del Johan no va poder veure jugar a Ingrid Engen de blaugrana perquè la noruega encara no està recuperada de la lesió muscular que arrossega des del principi de la pretemporada en la cuixa.


La bona notícia de la setmana és que tant Jana Fernández com Lieke Martens van rebre l'alta de les seves respectives molèsties. No es pot dir el mateix de Jennifer Hermoso, Leila Ouahabi i Andrea Falcón que es pendran els primers partits de la temporada a causa de les seves greus lesions. 



LES DADES DEL PROPER PARTIT


Barsa34


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE