• Usuario

6.200 persones han estat a la Biblioteca Ca l’Altisent de Sant Climent de Llobregat

El passat 22 de maig la Biblioteca Ca l’Altisent obria les portes coincidint amb la celebració de l’Exposició de Cireres.

|

Biblioteca sant climent

Biblioteca Ca l'Altisent de Sant Climent de Llobregat/ @EP



El passat 22 de maig la Biblioteca Ca l’Altisent obria les portes coincidint amb la celebració de l’Exposició de Cireres. Com a mostra de l’expectativa generada per aquest nou equipament, les dades conegudes pel que fa al seu funcionament durant el mes de maig i juny situen en 6.200 les visites que va rebre en poc més d’un mes. A més, en aquest mateix període la biblioteca realitzava 1.100 préstecs i expedia 350 nous carnets.


Recentment el ple municipal de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat aprovava el conveni de col·laboració entre el consistori i la Diputació de Barcelona per a la incorporació a la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) de la biblioteca de la població. 


Aquesta xarxa està formada per més de 200 biblioteques i 10 bibliobusos, que treballen conjuntament amb uns mateixos estàndards de qualitat de servei. La biblioteca tancada a l'agost es reobrirà al setembre.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE