• Usuario

​Sant Climent i Aigües de Barcelona signen un conveni per al desenvolupament cultural i associatiu

L’empresa subministradora d’aigua realitza una aportació per a la realització d’activitats de l’Exposició de Cireres del nostre municipi

|

Biblioteca23

Signatura del conveni de col·laboració/ @AjSantCliment


El director general d’Aigües de Barcelona, Rubén Ruiz, i l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, formalitzaven amb la seva signatura a la Biblioteca Ca l’Altisent un nou conveni de collaboració entre l’empresa subministradora i el municipi.


En concret Aigües de Barcelona es compromet a fer lliurament de 2.500 € destinats a l’organització de l’Exposició de Cireres climentona. D’aquesta manera es vol donar suport a un dels principals esdeveniments culturals i associatius que tenen lloc al nostre municipi. Cal destacar que més enllà de les activitats estrictament relacionades amb la producció de cireres a Sant Climent, l’exposició és també una oportunitat per a la realització de diferents propostes relacionades amb la tradició o la cultura.


Durant la signatura l’alcalde, Isidre Sierra, va voler destacar el vessant social d’Aigües de Barcelona i el seu compromís amb els municipis subratllant que “l’esperit de treballar per la transformació dels municipis en el seu vessant social, econòmica i cultural fa que la collaboració publicoprivada sigui beneficiosa per a tothom”.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE