​L’Hospital de Viladecans restringeix les visites d’acompanyants de manera indefinida

Donada l’actual evolució de la pandèmia de la COVID-19, i per tal de garantir la seguretat de pacients, familiars i professionals, l’Hospital de Viladecans restringeix l’entrada d’acompanyament i de visites a pacients.

|

Hospital Viladecans

Entrada de l'Hospital de Viladecans/ @EP


Per tal de garantir la seguretat de pacients, familiars i professionals, l’Hospital de Viladecans restringeix l’entrada d’acompanyament i de visites a pacients.


Aquesta mesura en vigor restarà vigent de manera indefinida i fins que la situació ho exigeixi. Les úniques excepcions seran els casos de pacients titulars de la targeta sanitària Cuida’m, i els pacients en situació d’últims dies.


Amb l’objectiu de proporcionar la informació necessària als familiars sobre l’estat dels pacients, es manté el sistema d’informació telefònica que es va establir a l’inici de la crisi sanitària, així com es potencia la comunicació de les persones ingressades amb els seus familiars a través de dispositius mòbils (trucades i videotrucades programades amb el suport dels professionals, si escau).


Per la seva banda, els pacients que acudeixin a una visita a la consulta externa i/o a una prova diagnòstica, a més de mantenir les mesures de seguretat, hauran de venir sols. Si no és possible, poden assistir a la cita amb un sol acompanyant, sent molt puntuals per tal d’evitar les aglomeracions a les sales d’espera.


El Servei d’Urgències manté la restricció d’entrada als acompanyants a l’àrea i es continua prestant el servei d’informació telefònica.


La Direcció de l’Hospital agraeix la comprensió dels seus usuaris i fa una crida a la collaboració ciutadana per ajudar a evitar el risc de transmissió i frenar l’expansió del coronavirus.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE