• Usuario

La vicentina Irene Goméz guanyadora del premi de poesia Premi Amadeu Oller

La jove poeta de Sant Vicenç dels Horts, Irene Gómez Diéguez, ha guanyat el 57 Premi Amadeu Oller per a joves poetes inèdits menors de 30 anys amb "Intent de poemari", publicat per editorial Galerada i que es vertebra en el joc, la ironia i la transgressió de les formes textuals.

|

Amadeu oller

Irene Gómez rebrent el Premi Amadeu Oller/ @AmadeuOller


La jove poeta de Sant Vicenç dels Horts, Irene Gómez Diéguez, ha guanyat el 57 Premi Amadeu Oller per a joves poetes inèdits menors de 30 anys amb "Intent de poemari", publicat per editorial Galerada i que es vertebra en el joc, la ironia i la transgressió de les formes textuals.


El president del jurat, David Castillo, ha assenyalat aquest dimarts que l'obra, "des del mateix títol, té elements de l'univers juganer i essencial de Joan Brossa" i ha agregat que la poesia d'Irene Gómez està "plena de jocs, però també ens diu moltes coses, com si visqués en l'aforisme de conclusió".


Amadeuolller2

Signatura d'exemplars del poemari/ @AmadeusOller


Irene té  22 anys, és de Sant Vicenç dels Horts i està graduada en Arts Liberals per la Universitat anglesa d'Essex, especialitzada en comunicació. 


El premi Amadeu Oller, que no té dotació econòmica i el convoca la parròquia barcelonina de Sant Mesurar, és un dels més antics que s'atorguen a Catalunya i es lliura des de l'any 1964, guanyant-lo en l'edició de l'any passat la controvertida poeta Juana Dolores Romero Casanova per la seva obra "Bijuteria".


Al llarg de la seva història, el premi l'han guanyat des d'Isidre Molas o Miquel Desclot a Lluís Calvo, Esteve Plantada, Marc Rovira, Àngels Gregori, Anna Ballbona, Andreu Gomila, Núria Martínez-Vernis, Mireia Calafell, Maria Cabrera i Callís, Estel Solé i Irene Solà.



Premi23

Exemplar del poemari d'Irene Gómez/ @AmadeuOller

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE