• Usuario

Jordi Pi a la banqueta del CB Martorell per la temporada 2021-2022

Jordi Pi, nou entrenador del primer equip del Club Bàsquet Martorell després que Toni Olivares hagi tancat la seva etapa al club. Pi, fins ara la seva mà dreta i integrant de l'staff tècnic de l'equip, assumirà el càrrec de primer entrenador i dirigirà, de nou, l'equip a la lliga EBA. Pi estarà acompanyat per Manu Hernández, qui ja va formar part del club i de l'equip ara fa dos cursos, i junts lideraran l'equip a la quarta màxima categoria del bàsquet estatal.

|


Staff


@CB_MartorellJordi Pi, ha estat escollit com a nou entrenador del primer equip del Club Bàsquet Martorell després que Toni Olivares hagi tancat la seva etapa al club. Pi, fins ara la seva mà dreta i integrant del staff tècnic de l'equip, assumirà el càrrec de primer entrenador i dirigirà, de nou, l'equip a la lliga EBA. Pi estarà acompanyat per Manu Hernández, qui ja va formar part del club i de l'equip ara fa dos cursos, i junts lideraran l'equip a la quarta màxima categoria del bàsquet estatal.

Després d'una temporada difícil, Pi explica que han començat a treballar a dibuixar la plantilla. Les baixes de Robert Marsol i Jordi Pujolreu són les primeres novetats, acompanyades per les renovacions de Xavi Balaguer, Ivan Llull, Silvestre Esteves i Albert Valle.

Segons Pi, ja treballen per completar l'equip i admet que persegueixen un conjunt que es "comprometi amb el treball els tres dies d'entrenament", així com en els caps de setmana amb partits.
COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE