• Usuario

Desarticulada una organització que distribuïa drogues al Baix Llobregat

La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal que es dedicava a distribuir drogues a la província de Barcelona, especialment al Vallès Oriental i el Baix Llobregat. La xarxa s'estructurava en forma d'entramat amb diversos grups interconnectats entre si i comptava amb connexions al Marroc, Romania i diversos països d'Amèrica del Sud.

|

Archivo - Drogas, tabaco, alcohol, medicamentos, alcoholismo, adicción, drogodependencia

@EP



La xarxa s'estructurava en forma d'entramat amb diversos grups interconnectats entre si i comptava amb connexions al Marroc, Romania i diversos països d'Amèrica del Sud. La investigació va començar a finals del 2019 i des de llavors els agents  de la Policia Nacional han realitzat 24 registres a immobles, on han intervingut diversos quilos de substàncies, 111.000 euros en metàllic, armes, una embarcació i dos cotxes d'alta gamma. A més, la policia ha detingut 26 persones, de les quals 10 han ingressat en presó preventiva.


La investigació es va estructurar en sis fases i va començar després de detectar, a finals de 2019, una xarxa de distribució de cocaïna que operava des de Sabadell i Terrassa. 


Des de llavors s'han realitzat un total de 24 registres a immobles de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Quirze del Vallès, Palau-Solità i Plegamans, Martorell i Sant Feliu de Llobregat i s'han desmantellat 19 punts de venda de substàncies estupefaents.


Els implicats utilitzaven empreses pantalla i testaferros per blanquejar els diners obtinguts amb el tràfic de les drogues.Durant l'operació hi ha hagut 26 persones detingudes com a presumptes autors de delictes contra la salut pública, blanqueig de capitals i pertinència a organització criminal. D'aquestes, 10 han ingressat en presó preventiva.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE