• Usuario

Accident mortal entre una Mossa d'Esquadra i un conductor ebri a Abrera


Detingut per anar drogat i fugir després de xocar contra una conductora que ha mort

La dona que ha mort era un agent dels Mossos que tornava de servei i la policia ha detingut el conductor fugit pels delictes d'homicidi imprudent i conducció sota els efectes de la marihuana, entre d'altres

|

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

@ep


Loli, membre de l'ARRO Metro Sud dels Mossos ha mort aquesta matinada quan tornava a casa després del servei al impactar contra un turisme, el conductor del cual s'ha donat a la fuga a peu. El sinistre ha passat a la BV-1202 a l'alçada d'Abrera a les 23.00h.


Finalment al voltant de les quatre de la matinada els mossos han detingut al conductor, amb clars símpomes d'embriaguesa per consum de marihuana i amb el carnet de conduir suspès. En el cotxe del detingut viatjaba una altra persona que va resultar ferida greu i va ser traslladada al Hospital de Bellvitge.


Una vegada detingut, ha estat traslladat a l'Hospital de Martorell i els Mossos li atribueixen els delictes d'homicidi imprudent, abandonament del lloc de l'accident, conduir amb el carnet suspès i sota els efectes de la marihuana. 


Els motius de l'accident encara s'investiguen.


Des de Vilapress lamentem la pèrdua i traslladem el nostre més sincer condol a la família, amics i companys dels mossos. 



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE