• Usuario

Una dona es fa passar per un polícia i acaba detinguda per robatori amb violència a Castelldefels

Agents dels Mossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana van detenir el passat 18 de maig una dona, de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Castelldefels, com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència.

|

EuropaPress 2695006 mossos desquadra archivo1

@EP


Agents dels Mossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana van detenir el passat 18 de maig una dona de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Castelldefels, com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència.


Els fets van succeir el passat dimarts al voltant de les 22 hores, quan la detinguda va trucar el timbre d’un pis on viu una parella d’avançada edat fent-se passar per policia. L’home, que va desconfiar li va negar l'entrada a l'habitatge, fou aleshores quan l’assaltant el va esgarrapar a la cara i li va sostreure la cartera.


Els crits de les víctimes van alertar la resta de veïns del replà que van retenir a l'assaltant fins a l'arribada dels mossos. Els agents la van detenir per robatori amb violència i van retornar la cartera sostreta al seu legítim propietari.


La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si la detinguda pot estar implicada en altres robatoris i furts comesos amb el mateix modus operandi ocorreguts darrerament a Castelldefels.


L’arrestada, amb 10 antecedents per fets similars, ha passat a disposició judicial i el jutge instructor ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE