Sant Climent inaugura el parc metropolità dels Jardins de la Font del Rector

|

 SAB9410

Ajuntament de Sant Climent.


Aquest diumenge qualsevol ciutadà ja podrà fer ús del parc metropolità dels Jardins de la Font del Rector, una zona que permetrà establir un dels principals eixos de mobilitat i connexió de la localitat. 


Aquest nou espai, creat amb l'ajuda de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), ha estat dissenyat conservant la configuració del terreny, com la riera, per tal de mantenir l'entorn amb les seves característiques. En tot cas, el parc està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Per tal de fer-ho possible compta amb una passera de fusta i amb rampes. A més també s'han mantigut els arbres que hi havia, com ara eucaliptus, lledoners, llorers i un xiprer.


El Parc Jardins de la Font del Rector conecta la plaça de la Vila amb el Padró i el sector de la Rodera.


Equipaments a l’entorn i patrimoni


D'altra banda, el parc dels Jardins de la Font del Rector està situat al voltant de l’Ajuntament, la parròquia, una zona de joc infantil i el Museu d’Eines del Pagès.


Dins del parc, a més, hi ha elements patrimonials com ara la pròpia Font del Rector, restaurada amb el suport d’Aigües de Barcelona, i el pou del Gos. 


L’Àrea Metropolitana de Barcelona, responsable també de la gestió i la dinamització d’aquest nou espai, oferirà també el servei de la Jugatecambiental al parc. Amb aquesta proposta els nens podran gaudir d'una estona de joc amb la familia i aprendre sobre sostenibilitat. 


La inauguració del parc tindrà lloc diumenge dia 16 i comptarà amb la presència de diferents representants de les administracions implicades. Està pensat com un acte petit per tal de respectar les mesures de seguretat contra el Covid.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE