• Usuario

Acord per mantenir la docència a l'Acadèmia Cultura de l'Hospitalet

Segons l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, falta tancar els detalls de l'acord, i "els 350 alumnes continuaran escolaritzats a La Torrassa"

|

La titularitat de l'Acadèmia Cultura de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i l'Arquebisbat de Barcelona, propietari de l'edifici d'aquesta escola concertada, han arribat a un acord per evitar el tancament previst per a finals d'aquest curs.


Arxiu - L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, felicita a els Manifestants en contra de l'tancament de l'Acadèmia Cultura.

Arxiu - Alcaldessa Núria Marín - Europa Press


Segons l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, falta tancar els detalls de l'acord, i "els 350 alumnes continuaran escolaritzats a La Torrassa", tal com ha dit en un tuit recollit per Europa Press.


Fonts de la Conselleria d'Educació de la Generalitat han assegurat que si la titularitat sol·licita que vol mantenir l'oferta per a un curs més, ho acceptaran, i han afegit que arrencaran els tràmits necessaris per integrar el centre a la xarxa pública si així ho demana la societat limitada que ostenta la titularitat.

S’organitza el primer recompte de persones en situació de sensellar a l’Hospitalet de Llobregat
CC.OO acampa contra el cierre de la Academia de Cultura de l'Hospitalet del Llobregat
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE