• Usuario

S’organitza el primer recompte de persones en situació de sensellar a l’Hospitalet de Llobregat

Persones voluntàries i entitats com la Fundació La Vinya, Càritas Diocesana de Barcelona, Creu Roja de l’Hospitalet i les Parròquies de L'Hospitalet han sumat esforços per dur a terme aquest recompte pioner a la ciutat.

|

Persones voluntàries i entitats com la Fundació La Vinya, Càritas Diocesana de Barcelona, Creu Roja de l’Hospitalet i les Parròquies de L'Hospitalet han sumat esforços per dur a terme aquest recompte pioner a la ciutat.


Es durà a terme el dimecres 19 de maig, entre les 23:30h de la nit i les 2 de la matinada i comptarà amb 150 persones voluntàries.


Els organitzadors afirmen que serà tot un èxit, i suposarà un primer pas per valorar la situació d’aquest collectiu de veïns i demanar millores de les polítiques en matèria de sensellarisme.


Hospi

Cartell informatiu del primer recompte de persones sense llar a l'Hospitalet del Llobregat. @caritas.barcelona


El pròxim 19 de maig, es durà a terme el primer recompte de persones en situació de sensellar a la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat. Aquesta acció pionera compta amb l’impuls de persones voluntàries i d’entitats com la Fundació La Vinya, Càritas Diocesana de Barcelona, Creu Roja de l’Hospitalet i les Parròquies de L'Hospitalet, que han sumat esforços per dur a terme aquesta acció i han rebut la collaboració i assessorament de la Fundació Arrels.


El recompte comptarà amb 150 persones voluntàries. Les persones que estiguin interessades encara poden apuntar-se al recompte [ENLLAÇ], amb l’única condició que siguin majors de 18 anys. Es conformaran diferents grups de voluntaris, que es dividiran en els 6 districtes de la ciutat, prèviament assignats. La seva funció serà recórrer els carrers de la zona assignada i anotar les persones que es trobin dormint al carrer, a les entrades d’edificis, als caixers o en vehicles.


“Malgrat ser la segona ciutat amb més població de Catalunya, ningú sap quantes persones viuen als carrers de l’Hospitalet de Llobregat. Amb aquesta acció, volem mostrar una problemàtica que no ha estat prou visible”, afirmen els promotors del recompte. Així mateix, els promotors han coincidit a dir que l’emergència habitacional està molt present a l’Hospitalet, i que s’ha incrementat amb la COVID-19. “Calen polítiques per mitigar el sensellarisme, però necessitem saber quantes persones viuen als carrers i places de la ciutat”, han conclòs.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE