• Usuario

La Fira de Sant Isidre de Viladecans serà molt virtual

La Mostra d’Entitats organitza a la rambla Modolell una acció per homenatjar les entitats: el Passeig de la Fama de les entitats, una exposició fotogràfica i una acció collaborativa perquè, entre tots i totes, es pugui teixir el millor suport al potent teixit associatiu de la ciutat. 

|

L’alcalde Carles Ruiz, la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Carme Gimeno i el president de la Cooperativa Agrícola de Viladecans, Carles Faura, presenten el proper dimarts, 4 de maig, a les 11 hores, amb la col·laboració de la Xarxa Comercial i el Gremi d’Hostaleria locals, l’edició d’enguany de la Fira de Sant Isidre i la dinovena Mostra d’Entitats de la ciutat. 


L’any passat, els dos esdeveniments es van ajonar i enguany se celebren, encara que sigui amb un format diferent per la pandèmia –majoritàriament virtual–, començant per aquest acte de presentació, que es descentralitza i té lloc en una explotació agrícola del municipi, on les persones assistents visitaran els hivernacles.


Aixi, Viladecans adapta l’esdeveniment a la situació sanitària, però mantenint l’esperit de suport al producte agrícola de proximitat i a la promoció comercial i de l’hostaleria, i també del teixit associatiu, que l’han caracteritzat sempre. 


Encara que la celebració tindrà un fort component virtual, també aposta per atansar l’esdeveniment a la ciutadania i no a la inversa, com es feia abans de la situació sanitària actual. 


Així, per exemple, el passeig habitual pels estands a Cúbic i al parc de la Marina es farà, encara que a través d’Internet: la Fira Virtual impulsada per l’Ajuntament, on també hi haurà les propostes d’algunes entitats locals que han preparat vídeos amb tallers, xerrades i master classes


La inauguració de la Fira serà també virtual, en aquest web i mitjançant les xarxes socials, a les 18 hores del 14 de maig,primer dia de l’esdeveniment.


En aquests dies de desenvolupament de la Fira, una dotzena d’establiments d’hostaleria locals participaran en la Ruta dels Platets, un circuit gastronòmic centrat en el producte de proximitat que oferirà premis a les persones participants.


Per la seva banda, el 15 i el 16 de maig, el Mercat de la Cooperativa Agrícola s’instal·larà a la rambla Modolell, amb el ja tradicional Lot de la Fira com a gran protagonista. A preus promocionals, la ciutadania es podrà emportar un lot de productes de l’horta local amb una bossa de tela de regal.


A més, durant els deu dies de la Fira, en una sèrie de comerços i bars viladecanencs i podran fer-se amb la primera de les tasses col·leccionables que impulsa l’Ajuntament per promoure l’alimentació saludable i de quilòmetre 0, en fer una despesa mínima de quinze euros.


També, si la ciutadania participa en El Joc de la Fira, podrà obtenir un Lot de la Fira com a premi. La Cooperativa Agrícola portarà les seves paneres, fotos antigues i cartells de totes les edicions de la Fira al comerç i l’hostaleria. 


La pandèmia ha suposat un parèntesi per a l’activitat de moltes entitats, però el camí perquè el teixit associatiu local es reposi del cop comença a obrir-se. Les entitats han donat molta vida a la ciutat i ara Ajuntament i ciutadania els poden mostrar el seu agraïment estant al seu costat, fent brillar el seu llegat. 


Panera

@ajViladecans


La Mostra d’Entitats organitzarà a la rambla Modolell una acció per homenatjar les entitats: el Passeig de la Fama de les entitats, una exposició fotogràfica i una acció col·laborativa perquè, entre tots i totes, es pugui teixir el millor suport al potent teixit associatiu de la ciutat. 


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE