• Usuario

En presó un lladre per robatori violent a una dona de 83 anys a l'Hospitalet de Llobregat

En el judici celebrat, poc més de dos mesos desprès de la detenció de l'autor, al Jutjat Penal número 2 de Barcelona han condemnat l'arrestat a quatre anys de presó

|

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir, el 28 de gener, un home de nacionalitat romanesa, de 35 anys, com a presumpte autor d'un robatori violent a l'Hospitalet de Llobregat.



Gente mayor

@EP


La investigació es va iniciar el 27 de gener, quan els investigadors van tenir coneixement d'un robatori violent a l'Hospitalet de Llobregat. La víctima, una dona de 83 anys, va patir un robatori quan tornava de comprar i entrava a la finca del seu domicili. L'autor dels fets, que havia entrat al portal darrera seu, la va agafar pel coll violentament immobilitzant-la, la va empentar fins a l'ascensor i li va arrencar de les mans la seva bossa de mà, però gràcies a un veí de la finca que va sortir en escoltar el crits, el lladre va marxar corrents del lloc.


Gràcies a les gestions d'investigació i la descripció facilitada pels testimonis, els agents van aconseguir identificar l'assaltant i el dia següent, el van detenir com a presumpte autor del robatori violent.


El dia 8 d'abril, poc més de dos mesos desprès de la detenció de l'autor, es va celebrar el judici al Jutjat Penal número 2 de Barcelona on han condemnat l'home a quatre anys de privació de llibertat i ja es troba a presó.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE