• Usuario

Sant Boi crea l'Oficina de suficiència material

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa l'Oficina de Suficiència Material. Aquest nou recurs municipal s'ocupa específicament de gestionar els ajuts i prestacions socials que es destinen a les famílies de la ciutat.

|

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa l'Oficina de Suficiència Material. Aquest nou recurs municipal s'ocupa específicament de gestionar els ajuts i prestacions socials que es destinen a les famílies de la ciutat.


La creació de l'Oficina de Suficiència Material, amb seu a Cal Ninyo, forma part d'un nou model de funcionament dels Serveis Socials de l'Ajuntament -operatiu des del dia 6 d'abril-.


Les necessitats generades per la pandèmia han fet avançar la reorganització dels serveis i els equips professionals d'atenció social que l'Ajuntament ja tenia prevista per seguir oferint el millor servei a la ciutadania.


Un dels canvis més rellevants és la separació del procès de tramitació administrativa d'ajuts i prestacions socials (del qual s'ocupa ara la nova oficina), de les tasques professionals estrictament relacionades amb l' atenció social de proximitat a persones i famílies .


Aquestes tasques -incloses l'atenció a situacions d'urgència social, són a càrrec dels Serveis Socials Bàsics, amb seu als casals de cada barri (Casal Cooperativa, L'Olivera, Can Massallera i La Gralla). La seva feina inclou accions de suport individual, grupal i comunitari, i es reforça amb l'aplicació de noves metodologies d'intervenció i amb l'ús de noves tecnologies.


L'objectiu és posar més que mai en el centre les persones i l'atenció a les seves necessitats. El nou model dels Serveis Socials Municipals aposta per l'acompanyament i l'empoderament de la ciutadania, oferint respostes flexibles adequades a les diferents necessitats i posant el focus en les cures, les relacions i l'escolta activa.


Oficina de Suficiu00e8ncia Material

@SantBoi


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE