• Usuario

Arrenca la vacunació per als molinencs d’entre 70 i 79 anys

Aquesta setmana, els molinencs i les molinenques amb edats compreses entre els 70 i els 79 anys seran vacunats amb la vacuna Pfizer a la Federació Obrera. 

|

La vacunació contra la COVID-19 continua a la vila de Molins de Rei. S’iniciarà una nova línia de vacunació: s’administrarà la primera dosi de la vacuna Pfizer als veïns i les veïnes d’entre 70 i 79 anys d’edat. 


Els professionals del Centre d’Atenció Primària la Granja (CAP) són els que s’encarreguen de trucar i citar progressivament els pacients, començant pels de 79 anys fins a, progressivament, arribar als de 70 anys. És a dir, els molinencs i les molinenques que estiguin dins d’aquest rang d’edat  han d’esperar la trucada del CAP que els donarà dia i hora per a la vacunació.


El CAP ha informat que el proper dimecres 14 d’abril es vacunarà de 10 a 14 h i de 15.30 a les 19 h, i dijous 15 d’abril de 10 a 14 h, a la Federació Obrera.  Aproximadament, seran subministrades unes 700 dosis.  Pel que fa a la segona dosi, s’entregarà als i les pacients un full amb la data programada de la segona vacunació.   



@AjMolinsRei


Per altra banda, se sollicita que les persones més grans de 80 anys que encara no estiguin vacunades truquin al CAP per informar de la seva situació i que les puguin citar per a la vacunació. El telèfon de contacte és: 93 668 77 11.


També es recorda que és important que les dades personals, especialment el telèfon de contacte, estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català, La 

 Meva Salut. Això permet avançar amb més celeritat en el procés de localització de les persones que cal vacunar. 


Per a més informació sobre la vacunació cal consultar el següent enllaç: 

 https://catsalut.gencat.cat/ca/coneix-catsalut/acces-sistema-salut/com-accedeix/programacio-visites/

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE