• Usuario

El PSC Baix Llobregat comparteix la proposta de confinament metropolità

Antoni Poveda, ha manifestat que davant la possiblitat que el confinament comarcal passés a ser metropolità, des del PSC del Baix Llobregat volen asegurar la unitat de la comarca. 

|

El Primer Secretari del PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha manifestat que davant la possiblitat que el confinament comarcal passés a ser metropolità:


1. El PSC comparteix aquesta proposta sempre i quan no suposi un trencament de la unitat de la comarca del Baix Llobregat. 


2. Les comarques que formen part de l’AMB també haurien de formar part d’aquesta zona definida com a unitat de confinament. 


3. Des del Baix Llobregat no s’entendria que només la part sud de la comarca quedés integrada en aquesta zona, mentre que la part nord amb municipis com Martorell, Esparreguera o Abrera, quedés exclosa. 


4. Quan es fan propostes s’ha de tenir en compte la realitat dels municipis i dels i de les ciutadanes, que tenen relacions laborals o familiars que generen la mobilitat entre altres municipis veïns (Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Molins de Rei, etc.) 



Poveda amb

Antoni Poveda. Primer Secretari del PSC/ @PSCBaixLlobregat


Poveda ha recordat que “els i les socialistes de la comarca sempre estem disposats a seure i treballar en propostes que millorin els inconvenients que causen les restriccions, que es poden repensar i gestionar de manera més eficient”.

El Consell Comarcal del Baix llobregat demana que aquest confinament sigui metropolità i no comarcal
Colau pide a la Generalitat a aprobar un confinamiento metropolitano para Barcelona
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE