• Usuario

Al 2020 es van reduir un 16% els delictes a Sant Andreu de la Barca

Durant la pandèmia, la Policia Local ha aixecat 1.497 actes per incompliment de les mesures sanitàries.

|

Durant la pandèmia, la Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha aixecat 1.497 actes per incompliment de les mesures sanitàries. Encara que els delictes al municipi es van reduir al 2020 un 16% i els accidents de circulació ho han fet en un 3,70%.


Guardiaurbana


@EP



Aquestes són algunes de les dades que es desprenen de la memòria d’activitat de la Policia Local feta pública aquest dimecres. La pandèmia derivada per la covid-19 també ha marcat l’activitat de la Policia Local durant el darrer any.


Durant 2020, la Policia Local va aixecar 1.497 denúncies per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19. La restricció de moviments, per exemple, ha comportat una reducció dels accidents de circulació durant un any en el que ha aparegut un nou mode de transport als carrers: el patinet elèctric.


La Policia Local va fer l’any passat diverses campanyes informatives i pedagògiques sobre l’ús d’aquest mitjà de transport i des del mes de gener, quan va entrar en vigor la nova norma que els regula, ha imposat 43 denúncies per conductes irregulars, com ara circular per la vorera, dues persones en un patinet o conduir amb auriculars.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE