• Usuario

La Polícia Local de Olesa ha informat 250 comerços per evitar furts i robatoris

La campanya va començar a mitjans de novembre i s’ha allargat fins aquest 15 de gener. Els i les agents ofereixen als comerços informació amb consells per poder evitar possibles furts i robatoris així com també amb explicacions de com actuar si en algun moment es produeixen.

|

Isaac Aymerich, responsable Policia Local d’Olesa, ha valorat molt positivament la campanya informativa de Nadal adreçada sobretot als comerços del municipi per informar sobre les mesures a aplicar per evitar furts i robatoris. La campanya va començar a mitjans de novembre i s’ha allargat fins aquest 15 de gener, arribant a uns 250 comerços d’Olesa.


Policialocalolesa




La campanya de seguretat als comerços es fa habitualment coincidint amb la campanya de Nadal per oferir informació amb consells per poder evitar possibles furts i robatoris així com també amb explicacions de com actuar si en algun moment es produeixen. Per Aymerich, “la campanya serveix per tenir un contacte més directe amb tot el teixit comercial del municipi i a més de donar la informació de la campanya, també serveix per copsar aquells neguits que tenen els comerciants en relació a qualsevol tema relacionat amb l’Ajuntament” i que la Policia Local fa arribar als diferents departaments per poder buscar una solució.


Enguany, un cop acabada aquesta campanya informativa, i segons el responsable de la Policia Local d’Olesa, "no s’ha detectat un increment de furts i robatoris als comerços durant la campanya de Nadal".


La pandèmia ha marcat de forma especial la campanya, ja que moltes consultes estaven adreçades a resoldre dubtes de comerços i ciutadania en relació a les restriccions i mesures de prevenció que van dictant les autoritats sanitàries per contenir els contagis de covid-19. En els darrers dies de la campanya les consultes més freqüents s’han centrat en les darreres restriccions imposades per les autoritats sanitàries. Pel que fa als neguits més generals, petits conflictes amb el veïnat o tràmits municipals serien algunes de les consultes més freqüents.

El Ayuntamiento de Olesa abre una convocatoria de ayudas económicas a propietarios de pisos vacíos que los cedan en alquiler
​El Ayuntamiento de Olesa pide que se deje de alimentar a las palomas de forma descontrolada
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE