• Usuario

Sant Vicenç dels Horts estrena nous vehicles per millorar la recollida d'escombraries

El Ple ha aprovat la modificació del contracte per al servei de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans de Sant Vicenç dels Horts per tal d’adquirir nous vehicles i material, amb l’objectiu de millorar la recollida d’escombraries i la neteja de la ciutat.

|

El Ple ha aprovat la modificació del contracte per al servei de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans de Sant Vicenç dels Horts per tal d’adquirir nous vehicles i material, amb l’objectiu de millorar la recollida d’escombraries i la neteja de la ciutat. En concret s’han adquirit cinc camions, tres caixes compactadores i dues escombradores, per valor de 1.330.000 euros.



Sanvicenchorts




La flota de vehicles actual es va renovar l’any 2009 i, en molts casos, s’havia arribat al final de la seva vida útil. La regidora de Medi Ambient, Maria Peláez , ha explicat que “ la renovació acabarà amb els retards per avaries i garantirà, amb nivells de màxima qualitat, la prestació d’un servei essencial com la recollida d’escombraries i la neteja ”.


En concret s’han adquirit els vehicles següents:


  • Tres camions de recollida d’escombraries dels contenidors amb un braç automàtic que permet la recollida per ambdós costats.
  • Dos camions polivalents de recollida manual de deixalles i el transport de maquinària.
  • Dues escombradores amb tercer raspall.


Els nous vehicles disposen de més prestacions que els anteriors. Per exemple, els camions de recollida presenten millores en el xassís per augmentar la potència i, amb el canvi automàtic, afrontar recorreguts amb forta pendent. A més, la grua robotitzada i el software integrat redueixen el nombre d’incidències i augmenten la seguretat en les operacions de càrrega i descàrrega dels contenidors. D’altra banda, els nous vehicles generen menors emissions contaminants i són més eficients energèticament.

​El Ayuntamiento de Sant Vicenç insta en Endesa a resolver los apagones nocturnos en el barrio de La Guardia
El Ayuntamiento de Sant Vicenç dels Horts y el AMB firman un convenio para regular el mantenimiento del vado inundable
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE