• Usuario

Los Ayuntamientos del Baix Llobregat se unen al duelo por atentado

Los principales municipios han mostrado su rechazo y condolencias por el atentado en Las Ramblas y van a convocar minutos de silencio en favor de las víctimas.

|

Minutodesilencio


Los ayuntamientos de diversos municipios del Baix Llobregat han querido sumarse al minuto de silencio convocado en Barcelona. 


Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi, El Prat, Cornellà, Sant Joan Despí, Esplugues y Sant Feliu han querido dejar sus mensajes de rechazo ante el terrorismo, así como apoyo a las víctimas y a la ciudad de Barcelona

El Ayuntamiento de Castelldefels expresa su pésame por los hechos ocurridos este jueves en Barcelona, que atacan la convivencia y la cohesión. Por este motivo, el Consistorio invita a los ciudadanos y ciudadanas que quieran guardar un minuto de silencio ante el Ayuntamiento este viernes 18 de agosto a las 12 horas, en señal de condena y de rechazo a estos actos y de solidaridad con familiares y víctimas.


L'Ajuntament de Sant Boi s'afegeix a la crida de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) per mostrar la seva repulsa més contundent per l'atemptat terrorista a través de l'atropellament massiu que s'ha produït aquest dijous 17 d'agost a la tarda a les Rambles de Barcelona i aquesta matinada a Cambrils (Tarragona). 

L’Ajuntament del Prat s'afegeix a la convocatòria de la Federació de Municipis de Catalunya de cinc minuts de silenci en senyal de dol per les víctimes de l’atemptat terrorista d’ahir a la tarda a Barcelona.

La convocatòria és avui divendres, 18 d’agost, a les 12 h. a la pl. de la Vila.

L'Ajuntament de Cornellà vol expressar la seva condemna i repulsa a l'atemptat terrorista que es va produir ahir, 17 d’agost a les rambles de Barcelona, causant 13 morts i un centenar de ferits. Al mateix temps manifestar el seu condol i solidaritat envers les víctimes, els familiars i habitants de la ciutat comptal i agrair la tasca de les forces de seguretat i els serveis mèdics que treballen en la zona dels fets. Avui divendres, 18 d’agost, es realitzaran a les 12.00 hores cinc minuts de silenci a les portes de l'Ajuntament de Cornellà.


L'Ajuntament d'Esplugues condemna enèrgicament l'atac terrorista que ha patit Barcelona aquesta tarda i expressa el seu condol amb les famílies de les víctimes. Demà divendres s'ha convocat a tota la ciutadania per fer cinc minuts de silenci a les 12 hores davant l'Ajuntament. Les banderes de la Casa de la Vila onejaran a mig pal durant tres dies. 
Demà divendres, a les 12 hores, l'Ajuntament de Sant Feliu ha convocat cinc minuts de silenci a la plaça de la Vila per manifestar la seva condemna de la nostra ciutat contra el terrorisme i en suport de les víctimes i les seves famílies.





Se guarda un minuto de silencio en Plaza Catalunya por las víctimas del atentado en Las Ramblas
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE