• Usuario

La segona fase de les obres a l’avinguda de Pablo Picasso de Cornellà de Llobregat no afectarà la mobilitat

L'actuació dona continuïtat a les actuacions del carrer en la primera fase, que es va executar entre 2018 i 2019, explica el consistori. El tram que es millora és el comprès entre el carrer de Salvador Dalí i l’avinguda del Maresme.

|

3c414375 f175 44c0 be7b acdab213e610

Avinguda de Pablo Picasso de Cornellà de Llobregat /@Ajuntament de Cornellà de Llobregat


La segona quinzena de novembre començaran les obres de la segona fase de reurbanització de l’avinguda de Pablo Picasso de Cornellà de Llobregat, tal com ha informat l'Ajuntament del municipi en un comunicat. L'objectiu de les obres és la pacificació del trànsit i la implantació de nous elements urbans sostenibles per oferir comoditat i millor accessibilitat als veïns i veïnes de la zona. L'actuació dona continuïtat a les actuacions del carrer en la primera fase, que es va executar entre 2018 i 2019, explica el consistori. 


El tram que es millora és el comprès entre el carrer de Salvador Dalí i l’avinguda del Maresme. L’obra contempla l’ampliació i arranjament de les voreres del costat oest, fins a arribar als 4,45 metres d'amplada, per crear més espai de pas per als vianants. Es plantaran nous arbres i plantes arbustives als escocells. A més, s’afegirà una nova franja de paviment drenant que actuarà com a nexe d’unió entre els escocells. 


També s’aprofitarà l’obra per renovar la il·luminació (amb la incorporació de fanals intelligents i sostenibles), la senyalització, el mobiliari urbà, els contenidors d’escombraries i el clavegueram, per crear una zona còmoda i agradable. L’obra no afectarà la mobilitat ni els sentits de circulació, té un cost de 647.414 euros i una durada aproximada de 6 mesos, matisa l'Ajuntament. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE