• Usuario

​Els Mossos denuncien 3 motoristes per circular per un corriol estret a les serres d'Ordal a Cervelló

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar administrativament el passat dissabte, 18 de setembre, tres motoristes per infringir la Llei de regulació de l'accés al medi natural a les serres d'Ordal, al municipi de Cervelló.

|

Mossos34

Els motoristes van ser denunciats per infringir la Llei 9/1995 de regulació de l'accés motoritzat al medi natural/ @Mossos


Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar administrativament el passat dissabte, 18 de setembre, tres motoristes per infringir la Llei de regulació de l'accés al medi natural a les serres d'Ordal, al municipi de Cervelló.


Els fets van succeir el mateix dia quan una patrulla va observar, durant el seu servei planificat que habitualment es realitza al medi natural, tres motoristes en un corriol estret, de menys d'un metre d'amplada, al terme municipal de Cervelló. Un cop aturats van ser denunciats.


Els Mossos d'Esquadra informen que els vehicles motoritzats únicament poden circular per camins o pistes aptes per a la circulació, d'acord amb el que estableix la normativa específica aplicable


En concret es prohibeix la circulació de vehicles motoritzats camps a través o fora de les pistes o dels camins delimitats a aquest efecte i pels tallafocs, les vies forestals d'extracció de fusta i els camins ramaders, així com pel llit sec i per la làmina d'aigua dels rius, els torrents i tota mena de corrents d'aigua.


Aquest tipus de falta administrativa té consideració de falta greu i les multes oscillen entre els 300 i els 3.000 euros.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE