• Usuario

I​ngressa a presó l'autor de quatre robatoris violents a establiments comercials a l'Hospitalet de Llobregat

 Intimidava als treballadors amb una arma blanca amb l'objectiu d'endur-se els diners de la caixa enregistradora

|

Mossos34

Les càmeres dels establiments van captar l'arma del lladre/ @Mossos


Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir el passat dijous, 16 de setembre, un home de nacionalitat espanyola, de 39 anys i veí del municipi, com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació.


La investigació es va iniciar a començaments del mes de setembre quan es va tenir coneixement d'un robatori amb violència i intimidació en una òptica de l'Hospitalet de Llobregat. Un home va accedir a l'interior de l'establiment quan estava obert al públic i va intimidar els treballadors amb la intenció d'endur-se els diners de la caixa enregistradora.


Posteriorment, en només cinc dies, es van produir tres robatoris més amb violència i intimidació a diferents establiments comercials. En concret, un centre de bronzejat, una pizzeria i una botiga de roba del mateix municipi.


Lladre

Imatge d'uns dels robatoris comesos a l'Hospitalet/ @Mossos


El lladre sempre actuava amb el mateix modus operandi. En horari d'obertura, intimidava als treballadors amb una arma blanca amb l'objectiu d'endur-se els diners de la caixa enregistradora.

Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat i les gestions d'investigació, els agents van aconseguir obtenir una acurada descripció física del presumpte autor. Amb aquesta informació les dotacions policials van realitzar diversos dispositius específics per tal d'identificar i localitzar-lo.


Finalment, el 16 de setembre, en una estació de metro a l'Hospitalet de Llobregat, els investigadors van localitzar i detenir el presumpte autor dels fets, un home veí del municipi. L'arrestat, amb tres antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE