• Usuario

Els vicentins, Oriol Bonet i l'Òscar Comabasosa, participaran a la Marathon Des Sables

Els vicentins Oriol Bonet i l'Òscar Comabasosa participaran en la nova edició de la mítica prova esportiva Marathon Des Sables que celebrarà al llarg de 7 dies al mes d'octubre i on es correràn 250 quilómetres.

|

Vicentints

@AjSVH


Els vicentins Oriol Bonet i l'Òscar Comabasosa participaran en la nova edició de la mítica prova esportiva Marathon Des Sables que celebrarà al llarg de 7 dies al mes d'octubre i on es correràn 250 quilómetres. 


L'Òscar, per 11a vegada i l'Oriol per primera. L'alcalde de Sant Vicenç dels Horts Miguel Comino 

els ha rebut a l'Ajuntament, els ha desitjat molta sort i agraït que portin el municipi al món.


UNA CURSA DURA I SOLIDÀRIA 


La MDS són 4 dies d'aventura en mig del desert, una aventura dividida en 3 etapes, 100 o 120km que poden ser completats corrent o caminant. Cada HMDS té més de 500 participants, la majoria dels quals caminen sobretot, amb una mitjana de 53% dones i 93% dels participants que travessen la línia de meta. 


Des de fa ja tres dècades, els participants del MARATHON DONIS SABRES  (MDS) estan d'acord en l'acompliment físic que exigeix la carrera, però abans de res aquesta és una aventura humanaon les interaccions humanes es converteixen en el motor per a continuar avançant. 



Prueba23

Una imatge de la prova per equips/ @MDS


Molts desitgen prolongar aquestes interaccions més enllà de la carrera per la qual cosa vinculen la seva participació a una bona causa; els fons recaptats són es lliuren a una fundació, a una acció escolar o fins a sensibilitzar al públic sobre una malaltia. Els fins d'aquests fons són múltiples i amb infinites possibilitats.


CORREDORESENEQUIPO

Una imatge de la prova per equips/ @MDS





Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE