Sant Joan Despí ofereix tallers que fomenten un envelliment actiu

|

Gentgranactiva

Gent Gran activa/ @AjSJD


L'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza una nova edició dels tallers de la gent gran, un conjunt d'activitats per promoure l'autonomia personal i el manteniment de la salut i el benestar de les persones grans de la ciutat.


En total, per aquest curs 2021-2022 s'ofereixen una quinzena de tallers de diferents disciplines: memòria, noves tecnologies, activitat física.


Els tallers volen fomentar l'envelliment actiu de la gent gran i són una bona oportunitat per conèixer gent, aprendre coses noves, moure's i passar-ho bé.


Es fan a diferents equipaments de la ciutat: al Centre de Gent Gran Cirerers, al Centre Cultural Mercè Rodoreda, al Centre Cívic de Torreblanca, al Foment Cultural i Artístic, al parc del Millenari, al parc de la Fontsanta i a Tennis Despí.


D'una banda, hi ha els tallers cognitius, tecnològics i culturals, que abasten els tallers de memòria, creixement personal, costura, anglès i informàtica. D'una altra banda, trobem els tallers d'activitat física: de gimnàstica de manteniment, gimnàstica terapèutica, taitxí, ioga, coreografies, dansa, zumba i pàdel.


Els tallers de la gent gran estan adreçats a persones més grans de 60 anys que no estan en actiu; a persones més grans de 50 anys que siguin pensionistes amb grau d'invalidesa permanent i absoluta; a vidus o vídues més grans de 55 anys, i a persones més joves de 60 anys que no estiguin en actiu i que siguin cònjuges de persones més grans de 60 anys.


Les inscripcions als tallers són del 13 al 30 de setembre de 2021 i es poden fer per tres vies:


1. Presencialment: lliurant el full d'inscripció al Centre de Gent Gran Cirerers (c. Sant Francesc de Sales, s/n)


2. Telemàticament: enviant el full d'inscripció per correu electrònic a l'adreça gentgran@sjdespi.net


3. Telefònicament: trucant al 93 749 73 97


Un cop tancat el termini d'inscripció, es realitzarà un sorteig per determinar l'assignació de places. Els tallers començaran durant la setmana del 2 al 5 de novembre.


Trobareu tota l'oferta de tallers i el full d'inscripció a sjdespi.cat/tallers-de-la-gent-gran

A més dels tallers, l'Ajuntament organitza altres activitats lúdiques i culturals adreçades a la gent gran: sessions d'higiene i orientació postural; tertúlies literàries; grups de pràctica del català; sessions per aprendre a moure's per les xarxes socials o a utilitzar dispositius digitals com tauletes o telèfons mòbils; els espais de cosir i de puntes de coixí; les caminades, o les conferències de l'Aula Cultural de la Gent Gran.


Altres serveis municipals a l'abast de la gent gran són els serveis de podologia, perruqueria i menjador del Centre de Gent Gran Cirerers.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial