• Usuario

​Lliurades les agendes escolars i els calendaris del medi ambient als centres escolars de Sant Just

El proper dilluns 13 de setembre, prop de 1900 alumnes de segon cicle d'infantil, primària i secundària començaran el curs escolar en els centres públics i concertats del municipi.

|

Agenda

Imatge de l'Agenda lliurada/ @AjSantJust


El proper dilluns 13 de setembre, prop de 1900 alumnes de segon cicle d'infantil, primària i secundària començaran el curs escolar en els centres públics i concertats de Sant Just Desvern.


En els mesos d'estiu s'ha aprofitat l'aturada de l'activitat per dur a terme treballs de manteniment i millora, com la impermeabilització del vestíbul de l'escola Montserrat i tasques de fusteria a l'escola Canigó.


I durant el mes de juliol, es van lliurar les 680 Agendes Escolars del Medi Ambient i el Desenvolupament i els 60 Calendaris 2021-2022 als centres escolars de Sant Just que les havien sollicitat. La temàtica del curs se centra en l’emergència climàtica. L'alumnat que disposi d’aquests materials podrà resoldre els enigmes que s’hi amaguen per tal d’obtenir una informació reveladora especialment adreçada als i les joves.


L’Agenda Escolar del Medi Ambient i el Desenvolupament és un recurs d’educació ambiental adreçat a joves estudiants de secundària, que la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, ofereix als municipis que en són membres. L’Ajuntament de Sant Just assumeix el cost d’aquest recurs pels centres escolars del municipi. Tot amb l’objectiu de donar a conèixer entre l’alumnat els conceptes del desenvolupament sostenible i estimular i promoure conductes ambientalment responsables i de respecte vers el medi.


Els Calendaris 2021-2022 del medi ambient i el desenvolupament van destinats a les aules d’ensenyament primari. Contenen informació i propostes per fer front a l’emergència climàtica.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE