• Usuario

L’empresa gavanenca BCN3D utilitzará el enginyers d' AstroPrint per a futurs desenvolupaments al núvol

Utilitzarà tot l'equip d'enginyeria de programari de la nord-americana per a futurs desenvolupaments amb la finalitat de crear nous productes en la indústria de la impressió 3D

|

Empresa23

@BCN3D


L'empresa gavanenca BCN3D, que ofereix solucions d'impressió 3D a empreses i professionals, ha adquirit la companyia nord-americana Astroprint, fundada a Sant Diego i amb aquesta compra adquereix una tecnologia clau, així com experiència per al desenvolupament de les seves solucions al núvol.


Ambdues empreses van arribar a un acord d'adquisició a l'abril i van completar la transacció al juliol, si be el fabricant català d'impressores 3D ha donat a conèixer l'adquisició aquesta setmana a través d'un comunicat. 



Bcn3nd

@BCN3D


AstroPrint és una plataforma de programari en el núvol que compta amb més de 200.000 usuaris registrats a 130 països, el 60% dels quals als EUA.


Malgrat l'adquisició, l'import de la qual no s'ha donat a conèixer, BCN3D mantindrà la plataforma actual d'AstroPrint Cloud com una plataforma independent i seguirà desenvolupant noves funcionalitats per a la seva base d'usuaris. 


Així mateix, el cofundador de la companyia nord-americana Daniel Arroyo es convertirà en màxim responsable de programari de BCN3D. L'empresa utilitzarà tot l'equip d'enginyeria de programari d'AstroPrint per a futurs desenvolupaments amb la finalitat de crear nous productes en la indústria de la impressió 3D.


BCN3D compta amb clients com Nissan, BMW, la Nasa, Camper, Louis Vuitton o l'Institut Tecnològic de Massachusetts, entre d'altres.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE