​Begues i la Diputació signen el conveni de reurbanització de l’avinguda Torres Vilaró pel 2022

|

BEGUES34

Moment de la signatura/@AjBeguesL'Ajuntament de Begues i la Diputació de Barcelona han signat el conveni de reurbanització de l'avinguda Torres Vilaró, en un acte que va tenir lloc al consistori beguetà i que va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Esteve, de la vicepresidenta segona de la Diputació, Carmela Fortuny, i del president delegat d'Infraestructures, Pere Pons.


L'acte, en el qual l'Ajuntament també va formalitzar la sol·licitud a l'ens supramunicipal del traspàs de la titularitat de l'avinguda, permetrà iniciar el projecte de transformació d'aquesta via en el seu tram urbà i en connexió fins a la Rectoria, seguint el traçat de l'antiga carretera. Ara s'engegarà el procés de licitació de les obres, les quals començaran previsiblement a principis del 2022.La intervenció permetrà renovar tot l'enllumenat, soterrar les instal·lacions de telecomunicacions i els encreuaments de cablejat aeri, entre altres intervencions de millora amb un pressupost de 2.225.000 euros, dels quals l'Ajuntament aporta el 16% i la Diputació un 75%, més d'1,6 milions d'euros.


El 9% restant serà finançat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les obres, que tindran una durada aproximada d'uns deu mesos, actuaran sobre un traçat de gairebé dos quilòmetres.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE