• Usuario

Al setembre arriba el II cicle de converses del LAB Bonnemaison de la Diputació de Barcelona

El LAB Bonnemaison, un espai de trobada, diàleg, reflexió i intercanvi de coneixement entorn les polítiques públiques de gènere, el lideratge i l'activisme feminista; posa en marxa aquest mes de setembre el segon cicle de converses.

|





El LAB Bonnemaison, un espai de trobada, diàleg, reflexió i intercanvi de coneixement entorn les polítiques públiques de gènere, el lideratge i l'activisme feminista; posa en marxa aquest mes de setembre el segon cicle de converses.


Amb aquest espai, la Diputació de Barcelona vol generar i abordar debats i pràctiques en polítiques locals de gènere, així com fomentar l'aprenentatge i l'intercanvi d'experiències i polítiques feministes del territori, afavorir espais de participació i d'incidència de l'activisme feminista en la definició i la innovació de polítiques públiques de gènere, i enfortir els lideratges feministes.


Cada conversa gira entorn a un tema de reflexió i compta amb la participació de dones referents en l'àmbit temàtic abordat. En aquest segon cicle per aquest mes de setembre s'han programat dues converses en format virtual.


La primera tindrà lloc el dijous 16 de setembre, de 9.30h a 11.00 h, amb el títol "Dones polítiques: itineraris i experiències" i comptarà amb les intervencions de Maria del Mar Serna Calvo, ex-consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya; Manuela Carmena Castrillo, ex-alcaldessa de Madrid; Mercè Conesa Pagés, ex-presidenta de la Diputació de Barcelona, ex-alcaldessa de Sant Cugat i ex-presidenta del Port de Barcelona; i Marta Selva Masoliver, ex-presidenta de l'Institut Català de les Dones, que conversaran sobre les seves experiències vitals com a polítiques i activistes. El diàleg serà conduit per la periodista Milagros Pérez Oliva. L'acte serà presentat per la diputada d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret Sabidó.


Les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç


La segona conversa serà el dimecres 29 de setembre, de 10 a 11.30 h, sota l'anunciat "Gènere, transformació digital i intelligència artificial. Reptes i oportunitats". La periodista Esther Paniagua conversarà amb Nerea Luis, doctora en Ciències de la Computació, enginyera d'Intelligència Artificial, docent i experta en tecnologia, talent i gènere, sobre transformació digital i intelligència artificial amb perspectiva de gènere. L'acte serà presentat per la diputada de Polítiques d'Igualtat de la Diputació de Barcelona, Alba Barnusell i Ortuño.


Les inscripcions es poden formalitzar a través d'aquest enllaç:


El cicle de converses del LAB Bonnemaison de la Diputació de Barcelona respon a l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 5. Igualtat de Gènere. "Aconseguir la igualtat de gènere i empoderar totes les dones i nenes". Els 17 ODS van ser proclamats per l'Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l'agenda global per a 2030.


La Diputació de Barcelona n'assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d'acord amb aquests ODS.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE