• Usuario

Els lladres fan l'agost amb les aixetes de les fonts de Sant Vicenç dels Horts

La brigada municipal de Sant Vicenç dels Horts ha hagut de reposar les aixetes de les fonts que hi ha als carrers de Sant Vicenç dels Horts, en els últims dies d'agost que han quedat fora de servei pel robatori de les aixetes.

|

Aixeta

@AjSVH


La Brigada municipal de Sant Vicenç dels Horts ha hagut de reposar les aixetes de les fonts que hi ha als carrers de Sant Vicenç dels Horts, en els últims dies d'agost que han quedat fora de servei pel robatori de les aixetes.

L'Ajuntament xifra els desperfectes causats a les fonts del municipi en més de 3.000 euros i lamenta el perjudici que suposa deixar la ciutat sense fonts en ple estiu.

Després de produir-se els primers robatoris, el consistori va arreglar els desperfectes i les fonts afectades van tornar a funcionar. En augmentar el robatori d'aixetes a totes les fonts del municipi, el magatzem municipal es va buidar i l'Ajuntament va fer una comanda per reposar-les.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE