• Usuario

Del 3 al 6 de setembre Sant Andreu de la Barca celebra la seva Festa Major

Sant Andreu de la Barca celebra del 3 al 6 de setembre una nova edició de la Festa Major, que arriba després de la cancellació de l’edició de 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19. En aquesta ocasió, serà una celebració diferent, amb totes les mesures de seguretat necessàries per garantir una festa segura.

|

Santandreudelabarca

@AjSAB


Sant Andreu de la Barca celebra del 3 al 6 de setembre una nova edició de la Festa Major, que arriba després de la cancellació de l’edició de 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19.

En aquesta ocasió, serà una celebració diferent, amb totes les mesures de seguretat necessàries per garantir una festa segura.


“No és la festa que ens agradaria celebrar, però ja era necessari una mica d’alegria i diversió després d’un any i mig de pandèmia” ha assegurat l’alcaldessa de Sant Andreu, Ana Alba.

La Festa Major ofereix una programació variada que assegura diversió per a tothom i que compta, un any més, amb la collaboració de les entitats i les associacions de la ciutat.


Els santandreuencs i les santandreuenques podran gaudir d’activitats per a totes les edats i els gustos, ubicades en diferents espais de la ciutat. Cal destacar que s’han prioritzat espais a l’aire lliure com és el cas del parc Central, l’Escola Joan Maragall o l’avinguda Constitució.


La celebració començarà el 3 de setembre amb el Pregó de Festa Major, que en aquesta ocasió serà a càrrec del Club d’Hockey Sant Andreu, amb motiu del seu 50è aniversari.


El pregó donarà pas a un cap de setmana ple d’activitats i actes, on destaca la música. Anna Guerrero, Ruth Lorenzo, Suu i Miquel del Roig són alguns dels artistes que faran ballar a la ciutat.

També podrem gaudir de les tradicionals havaneres i de concerts tributs a Mecano, Joaquín Sabina o U2.


Amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 i les limitacions d’aforament derivades d’aquesta, gran part de les activitats de la Festa Major són amb reserva prèvia. Les entrades per als espectacles es poden reservar a www.sabarca.cat fins al dia anterior de cada acte.


Coincidint amb la celebració de la Festa Major, un total de 23 establiments de la ciutat s’han afegit a una nova edició de la Ruta de la Tapa, una activitat que pretén mostrar la varietat gastronòmica que podem trobar a Sant Andreu de la Barca.


Aquest any, la iniciativa s’adapta a les noves necessitats derivades de la situació d’emergència sanitària que vivim i també té un sentit especial per donar suport a un dels collectius més afectats per la crisi derivada de la pandèmia. Una de les novetats de l’edició d’aquest any és, precisament per evitar aglomeracions, que les votacions per triar la millor proposta es farà de manera telemàtica els dies 3, 4, 5 i 6 de setembre.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE