• Usuario

Els caps de setmana continuen a Castelldefels les activitats esportives juvenils a Can Vinader

Els caps de setmana (divendres, dissabte i diumenge, de 18 a 22h) els i les joves poden gaudir de tota una sèrie d'esports a les installacions esportives de Can Vinader i a la nova illa d'equipaments de Vista Alegre (els divendres del mes de setembre)

|

Joves

Futbol a Can Vinader/ @ajcastelldefels


Des del passat mes de juliol i fins al proper mes de setembre, els i joves de Castelldefels poden gaudir d'una sèrie d'activitats esportives durant els caps de setmana. 


Els divendres, dissabtes i diumenges de l'estiu, de 18 a 22h, les instal·lacions esportives de Can Vinader (i la nova illa d'equipaments de Vista Alegre, els divendres del mes de setembre) acullen activitats adreçades a la gent jove de la ciutat i que estan relacionades amb la pràctica esportiva.


Fútbol, bàsquet, arts marcials, però també ball (salsa els divendres) són els grans protagonistes d'un programa d'activitats que es fan seguint totes les mesures de seguretat sanitària antiCOVID i que a Castelldefels s'organitza amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE