• Usuario

La tercera categoria del futbol ja és un fet

Els clubs de la 1a RFEF ja saben el que els espera perquè s'han acordat les bases dels drets audiovisuals de la competició en una votació de 38 dels 40 clubs que la disputaran.

|

Uecornella2

La UE Cornellà formarà part de la competició/ @UECornellà


Els clubs de la 1a RFEF ja saben el que els espera perquè s'han acordat les bases dels drets audiovisuals de la competició en una votació de 38 dels 40 clubs que la disputaran.


La opció guanyadora ha estat la d’un 40% de solidaritat, un 30% per punts obtinguts al grup, un 20% d’audiències de TV i un 10% d’incentius de cantera. Tot plegat, segons la RFEF, reportarà a cada club un mínim de 300.000 euros i un màxim de 400.000 entre televisió i ajudes de la Federació Espanyola.


Cada club rebrà els ingressos d’aquesta temporada en tres pagaments. Un al Setembre, l’altre al Desembre i un tercer al Maig del 2022. Els horaris dels partits els determinarà la RFEF, que també donarà unes ajudes d’uns 76.000 euros a cada club.


La meitat de les dues hores i mitja de la reunió s’han empleat a l’acord de LaLiga amb CVC.  El que no ha obert la boca és Joan Soteras, tot i que ha estat a la present a la taula durant tota la reunió. Tampoc els clubs catalans a excepció del Sabadell, en veu del seu director general Bruno Batlle. Tots han assistit a excepció del Cornellà. I tots començaran la propera setmana una competició que,  no deixa content a tothom. 



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE