• Usuario

Cervelló dóna accés lliure i gratuït a la seva piscina als col·lectius més vulnerables per l'onada de calor

Per protegir els collectius més vulnerables, l'Ajuntament de Cervelló ha arribat a un acord amb Ceraqua per tal que tinguin accés gratuït a la piscina exterior municipal durant aquests dies de calor extrema.

|

Acces
Per protegir els col·lectius més vulnerables, l'Ajuntament de Cervelló ha arribat a un acord amb Ceraqua per tal que tinguin accés gratuït a la piscina exterior municipal durant aquests dies de calor extrema.


L'accés es permetrà des de aquest divendres dia 13 i fins el dilluns 16, a les persones menors de 16 anys, així com les més grans de 65 i les dones embarassades. Totes tindran l'entrada lliure a la piscina descoberta. 


A més les persones d'entre 16 i 65 anys podran gaudir d'un descompte del 50%. Aquestes mesures excepcionals estaran vigents fins el dilluns 16, i condicionades per l'horari de la piscina exterior, de 10 a 19.30 h (diumenge de 10 a 13.30 h al tractar-se d'un dia festiu), i sempre que l'aforament ho permeti.Corbera permet l'accés gratuït a la piscina municipal durant l'onada de calor

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE