• Usuario

Corbera permet l'accés gratuït a la piscina municipal durant l'onada de calor

Davant l'inici d'onada de calor que s'inicia aquest dimecres i que es preveu que duri, com a mínim fins diumenge, l'Ajuntament de Corbera permetrà accedir gratuïtament a la piscina municipal, des de demà dijous i fins el proper diumenge. 

|

Corbrerapiscina

@AjCorberaDavant l'inici d'onada de calor que s'inicia aquest dimecres i que es preveu que duri, com a mínim fins diumenge, l'Ajuntament de Corbera permetrà accedir gratuïtament a la piscina municipal, des de demà dijous i fins el proper diumenge. 


El consistori aclareix que "es tracta d'una mesura de caràcter excepcional que aplica el consistori per combatre l'episodi de temperatures extremes, previstes a tot el territori durant els propers dies".


Així doncs, els dies 12,13,14 i 15 d'agost, l'accés a la piscina a Corbera serà gratuït fins a completar l'aforament màxim de la instal·lació municipal amb les restriccions sanitàries marcades per la prevenció del Covid-19 (185 persones). 


Per tal d'evitar que no s'arribi a aquest llindar i que la major part de la població pugui gaudir d'aquesta mesura, l'accés gratuït només serà de mitja jornada (de matí o de tarda) i per tant, en cas d'espera d'altres usuàries, les persones que hi hagin accedit gratuïtament hauran d'abandonar el recinte.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE