• Usuario

Sant Just remulla el bosc del parc del Mil·lenari de nit per l'elevat risc d'incendi

L'Ajuntament de Sant Just D'esvern ha activat el seu Pla municipal d’emergències en fase de pre alerta per l’elevat risc d’incendi forestal després de la resolució del Deparatment d'Interior pel qual s’estableixen restriccions com a conseqüència de l’onada de calor.


|

Parquemilenari

Parc Mil·lenari Sant Just D'esvern/ @AjSantJust


L'Ajuntament de Sant Just D'esvern ha activat el seu Pla municipal d’emergències en fase de pre alerta per l’elevat risc d’incendi forestal després de la resolució del Deparatment d'Interior

pel qual s’estableixen restriccions com a conseqüència de l’onada de calor.


Segons el consistori el risc d’incendi forestal a Catalunya és alt, i s’ha activat el nivell 3 del Pla Alfa en 279 municipis, entre ells, Sant Just.



Per aixó al municipi, s’extremarà la vigilància de zones forestals; s’està remullant de nit la zona de bosc del parc del Mil·lenari i el complex de gent gran, i també es vigila que no hagi cap treball no manual a l'entorn de zona forestal que pugui provocar espurnes.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE