• Usuario

Sant Andreu de la Barca habilita espais climatitzats per les persones vulnerables

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha obert espais climatitzats perquè puguin anar-hi persones vulnerables que no tinguin aire condicionat a casa. La mesura es posa en marxa arran la pujada de les temperatures i forma part del paquet d’accions que du a terme el consistori per protegir especialment les persones més vulnerables.

|

Archivo - Termómetro A 40º. Calor En Zaragoza

@EP


L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha obert espais climatitzats perquè puguin anar-hi persones vulnerables que no tinguin aire condicionat a casa. La mesura es posa en marxa arran la pujada de les temperatures i forma part del paquet d’accions que du a terme el consistori per protegir especialment les persones més vulnerables.


Des d’avui dijous està obert el Teatre Núria Espert per acollir les persones que necessitin protegir-se de la calor on hi haurà aigua per a les persones que ho necessitin. D’altra banda, l’Ajuntament continua amb les trucades telefòniques a les persones més fràgils per conèixer el seu estat de salut i recordar conselles per evitar cops de calor.



Davant l’augment de les temperatures cal mantenir la casa fresca, baixant les persianes a les hores de més sol i obrint les finestres durant la nit. Cal mantenir-se a les zones de la casa més fresques i, en la mesura de les possibilitats, refrescar l’ambient amb ventiladors o d’altres aparells de refrigeració.


Al carrer cal buscar l’ombra, no sortir de casa a les hores de més sol, protegir-nos amb una gorra i portar roba lleugera i que no quedi ajustada. També cal limitar l’activitat física, beure molta aigua i refrescar-se sovint i no prendre begudes alcohòliques i evitar els àpats copiosos o calents.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE