Sant Andreu de la Barca habilita un operatiu especial davant l’arribada d’una onada de calor

Amb atenció especial per a les persones més vulnerables

|

Gente mayor

@EP


L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa un dispositiu especial d’atenció a les persones més vulnerables davant la previsible arribada d’una onada de calor a Catalunya.


El servei consisteix en atenció i seguiment telefònic per conèixer l’estat de salut de les persones grans o vulnerables, saber quines són les seves necessitats i oferir consells per evitar un cop de calor.


El consistori contactarà amb les gairebé 2.000 persones més grans de 75 per telèfon per conèixer el seu estat de salut i les seves necessitats.


Amb la finalitat de preservar el màxim possible aquest collectiu i que no surtin al carrer, l’Ajuntament ofereix un servei especial per portar la compra d’alimentació o medicació a domicili.

Per sollicitar aquest servei es pot contactar amb el número de telèfon 93.635.64.02 o bé al correu electrònic ssocials@sabarca.cat.


Les mesures es prenen després que Protecció Civil hagi activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya per calor extrema i hagi avisat de risc per a la població.


Es previst que durant els pròxims dies les temperatures arribin als 40 graus per l’entrada d'una massa d'aire molt càlida procedent del nord d'Àfrica.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE