​El CAP de Vila Vella de Sant Vicenç dels Horts vacunarà el 20 d’agost sense cita prèvia

La convocatòria s’adreça a la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts a partir de 12 anys.

|

Santvicenvacunacio

@AjSVH


Les persones de Sant Vicenç dels Horts a partir de 12 anys es podran vacunar el 20 d’agost sense cita prèvia al CAP de Vila Vella. Aquesta jornada extraordinària de vacunació busca facilitar l’accés a la vacuna al major nombre de persones possible i així accelerar, encara més, el ritme de vacunació abans de reprendre l’activitat escolar i laboral al setembre.


El CAP de Vila Vella calcula que podran inocular al voltant de 250 dosis de la vacuna de Pfizer. Les vacunacions es faran per ordre de cua, sense cita prèvia, de 9 a 13 h. Les persones que es vulguin vacunar, hauran de mostrar el DNI o la targeta sanitària. Les persones menors de 16 anys, hauran d’anar acompanyades de la mare, el pare o tutor/a legal.


L’Ajuntament fa una crida a la població per aprofitar aquesta oportunitat, especialment aquelles persones que tinguin dificultat per aconseguir cita per vacunar-se o per traslladar-se a altres punts de vacunació. La cinquena onada ha mostrat que, tot i l’enorme transmissió que hi ha hagut del virus, la vacuna ha evitat moltíssimes morts i complicacions greus de la malaltia. El consistori també recorda que la solució a la pandèmia depèn d’una resposta global de tota la societat i la resposta conjunta més efectiva és la vacunació.


Al voltant del 72% de la població de Sant Vicenç dels Horts major de 16 anys ja té la pauta completa de vacunació. Ja fa uns dies que la vacunació es va ampliar a les persones a partir de 12 anys, que poden demanar cita per vacunar-se pel sistema habitual, a

https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/.


A part, de manera extraordinària, la ciutadania vicentina també es podrà vacunar sense cita prèvia a Sant Vicenç dels Horts:


Dia: 20 d’agost

Lloc: CAP de Vila Vella, ctra. de Sant Boi s/n

Hora: de 9 a 13 h

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE